miércoles, 21 de octubre de 2015

CONEGUEU EL CARNET AMPA-FAPAC (Només socis)

QUÈ ÉS EL CARNET AMPA-FAPAC?


El nou Carnet AMPA-FaPaC és l’element d’identificació de les famílies associades a una AMPA federada a la FaPaC, els hi dóna drets de sòcies de consum de les cooperatives “Abacus” i “Més Opcions” i les fa partícips d’iniciatives solidàries.

AVANTATGES


Amb el Carnet AMPA-FaPaC podreu fer les vostres compres amb descomptes a la cooperativa Abacus i a les que formen part de la plataforma Més Opcions: Arç Corredoria d'Assegurances, Som Energia, BiciClot, Cos, Diva Hogar, Eticom, Fem Escala, Fem País, Fiare Banca Ètica, SocialCar, així com a altres entitats amb què FaPaC està negociant acords de col·laboració. Això inclou una amplíssima gamma de productes i serveis, com material escolar, llibres, música, joguines, assegurances, energia renovable, finances ètiques, telefonia mòbil i internet, ús col·laboratiu d’automòbils i bicicletes, serveis a comunitats veïnals, medicina integrativa, turisme responsable, reparacions a la llar...

També un podreu beneficiar de les campanyes específiques per a les famílies titulars del Carnet.


ACCIÓ SOCIAL

El Carnet AMPA-FaPaC és un producte solidari perquè amb cada compra que es faci amb el carnet es contribuirà a l’acció solidària de la FaPaC i a fer arribar llibres i materials escolars als qui més ho necessiten.


PREU

El preu del Carnet AMPA-FAPAC és de 12 euros.

Per a les famílies que ja són sòcies d'Abacus o de Més Opcions el preu del carnet és només de 6 euros.

En tots dos casos, es tracta d'un pagament únic i el carnet no té data de caducitat.

Per a les famílies que ja són sòcies d'Abacus i de Més Opcions, el carnet no té cap cost.


SI JA SOU SOCIS / SÒCIES D'ABACUS I/O DE MÉS OPCIONS...

Us convidem a demanar igualment el carnet AMPA-FaPaC i a fer-lo servir amb les vostres compres a Abacus i Més Opcions per beneficiar-vos de les campanyes i, alhora, contribuir a l’acció solidària de la FaPaC.


COM ES DEMANA EL CARNET AMPA-FAPAC?

Si sou una família interessada en el Carnet podeu demanar-lo a través de la vostra AMPA o directament a la FaPaC emplenant el següent formulari de sol·licitud .


MÉS INFORMACIÓ I CONTACTE

No hay comentarios:

Publicar un comentario

UNIFORMES MOLONES