jueves, 29 de octubre de 2015

Recepta per fer panallets!

Ingredients per uns 40 panellets:
Ingredients per a la massa:
400 g. d’ametlles crues
300 g. de sucre de canya
200 g. de patates o boniato
1 ou
Per decorar:
Pinyons
ametlles picades o laminades
1 sobre de cafè soluble
coco rallat i sucre glas
xocolata
i tot allò que els agradi als vostres fills
Preparació:
Per fer la massa, pelarem la patata bullida. Li donarem als nens una forquilla perquè la xafin i afegirem el sucre i la farina d’ametlla crua. Entre tots ho barrejarem tot amb les mans fins que quedi una pasta homogènia i es desenganxi del recipient, és super divertit!
Aquesta massa ens servirà de base per fer tots els tipus de panellets. Podem deixar la massa a la nevera unes hores perquè agafi cos.
Barrejar tots els ingredients de la fórmula base afegint el sabor desitjat (xocolata, coco, maduixa, cafè, canyella…).
Si s’opta pels de pinyó o ametlla, en comptes de barrejar-ho amb els ingredients de la fórmula base, el que s’ha de fer és arrebossar la pasta amb ells. El millor truc per arrebossar bé els panellets amb els pinyons/ametlles… és utilitzar l’ou perquè s’enganxin.
Donar la forma desitjada. És divertit donar una forma diferent depenent del tipus de panellet. Per exemple: els de pinyons forma de bola, els de ametlla rectangulars, els de coco com una piràmide, els de xocolata… deixa que els teus fills inventin noves formes originals!
Aquesta part és millor que la fem els grans. Introduir en el forn precalentat a 190 graus amb poca potència en la part d’a baix durant 10 minuts aproximadament (depenent del forn).
Per menjar-los n’hi ha prou amb esperar a que es refredin, i… mmmmmmm!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

UNIFORMES MOLONES